DOLAR

35,6465$% 0

EURO

37,2905% 0.22

GRAM ALTIN

3.159,89%0,03

ÇEYREK ALTIN

5.146,00%0,00

TAM ALTIN

20.525,00%0,01

ONS

2.752,95%-0,12

İmsak Vakti a 02:00
Yozgat KAR YAĞIŞLI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kartal Belediyesi, Yeşil Dostu Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in göreve geldiği günden bu yana, ilçedeki yeşil alan miktarında; park, refüj, dinlenme alanı ve meydanlarla yaklaşık 80 bin metrekarelik rekor bir artış gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki tüm ağaçların; sayısı, cinsi ve sağlık durumunu tespit etmek üzere bir çalışma başlattı.

Ağaç Haritasıyla Daha Fazla Veriye Sahip Olunacak

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma, Yunus Mahallesi’nde başladı. Ekipler, gün boyunca sokak sokak, ağaçların; sayısı, cinsi ve sağlık durumu hakkında bilgi topluyor.Yeni çalışma ile geliştirilecek olan ağaç haritası sayesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ileriki zamanlarda müdahale edilmesi gereken ağaçlar veya Kartal’da ağaçlandırma oranının yükseltilmesi gereken bölgeler ile alakalı daha kapsamlı veriye sahip olacak.

“Göreve Gelmeden Önce Verdiğimiz Sözü Tutuyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Kartal’ın yeşil oranını artırmak için özverili çalışmalarına dikkat çekerek; “Göreve gelmeden önce, verdiğimiz sözlerden biri de komşularımızın rahat bir nefes alabileceği yeşil alanları artırmak için daha da gayretli çalışmaktı. 3 yıl gibi bir zamanda, yaklaşık 80 bin metrekarelik artışla verdiğimiz sözü tutuyoruz. Bu anlamda elimizde daha kapsamlı veriler olacak. Gençlerimizin, çocuklarımızın ve tüm Kartallı komşularımızın rahat bir nefes alabileceği yeşil bir Kartal yaratma gayretimiz tüm hızıyla devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Bozdag: Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi Temeli Atılacak

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.