PARÇALI AZ BULUTLU
SABAHA KALAN SÜRE
Önceki dönem AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, son günlerde sosyal medyada gündeme gelen boykot çağrılarına sert tepki gösterdi. Düğenci, halkın ekonomiye zarar vermemesi gerektiğini vurgulayarak, “Boykot moykot yok. Devletimin yanındayım” ifadelerini kullandı.
“Devletimizin Yanında Durmalıyız”
Osman Düğenci, boykot çağrılarına karşı toplumun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. “Boykot moykot yok. Bizim her zaman devletimizin yanında olmamız gerekiyor,” diyen Düğenci, ekonomik kriz veya sıkıntılar karşısında halkın el birliğiyle hareket etmesi gerektiğini belirtti.
Ekonomiye Destek Çağrısı
Düğenci, açıklamasında ayrıca ekonomik zorluklarla mücadelede alışveriş yaparak ve yerli üretimi destekleyerek ekonomiye katkı sağlanmasının önemini vurguladı. “Bugün alışveriş günü. Alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağlayalım, üreticimizi destekleyelim,” diyen Düğenci, boykot çağrılarının Türkiye ekonomisine zarar vereceğine dikkat çekerek halkı yerli ürünleri tercih etmeye çağırdı.
“Halkımızın Birliği, Ülkemizi Güçlendirir”
Osman Düğenci, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Türkiye güçlü bir ülkedir ve halkımızın birliği, ülkemizin gücüdür. Ekonomimizin güçlü kalması için herkesin el birliğiyle hareket etmesi gerekir. Bizim hedefimiz, devletimizin yanında durmak ve ülkemizi daha da güçlü bir hale getirmektir.”
Düğenci’nin açıklamaları, boykot çağrılarına karşı halkı birlik olmaya ve ekonomiyi güçlendirmeye davet eden güçlü bir mesaj olarak dikkat çekti.
GÜNDEM
22 Nisan 2025GÜNDEM
22 Nisan 2025GÜNDEM
22 Nisan 2025GÜNDEM
22 Nisan 2025BİLGİ
22 Nisan 2025GÜNDEM
22 Nisan 2025GÜNDEM
22 Nisan 2025