Yozgat İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Anneler Günü münasebetiyle Yerköy ilçesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Vatan uğruna can veren kahramanlarımızın geride bıraktığı ailelere her fırsatta destek olan Albay Yalınkılıç, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın annesi Sultan Dündar’ı evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı. Ziyarete Yerköy İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hamit Mırık da eşlik etti.
Ziyarette şehit annesi Sultan Dündar’a çiçek takdim eden Kıdemli Albay Yalınkılıç, devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. Yalınkılıç, “Vatan uğruna canını feda eden kahramanlarımızın geride bıraktıkları aileleri bizlere emanettir. Bugün burada bulunarak hem Anneler Günü’nü kutlamak hem de şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak istedik. Devletimiz ve milletimiz, her daim bu fedakâr ailelerimizin yanındadır.” ifadelerini kullandı.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette Sultan Dündar, oğlunun acısının hiçbir zaman dinmediğini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan tüm yetkililere teşekkür etti. “Oğlumun hatırasını yaşatan ve bizleri unutmayan İl Jandarma Komutanımıza ve ekibine minnettarız.” dedi.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bu anlamlı ziyaret, şehit ailelerine verilen değeri ve devletin vefasını bir kez daha gözler önüne serdi.
