Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bir dizi açılış ve program kapsamında Yozgat’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya geldi. Görüşmede, Boğazlıyan’ın sosyal hizmetler alanındaki ihtiyaçları ve ilçeye yönelik projeler ele alındı.
Yozgat’ta düzenlenen çeşitli programlar çerçevesinde gerçekleşen bu buluşma, hem Boğazlıyan’ın gelişimi hem de bölgesel kalkınma açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan Coşar, Bakan Göktaş’ın Boğazlıyan’a gösterdiği ilgi ve destekten dolayı memnuniyetini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Yozgat’ta gerçekleştirilen açılış ve ziyaret programları kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi ile bir araya geldik. Boğazlıyan’ımızın geleceği, vatandaşlarımızın refahı ve ilçemizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi adına yürüttüğümüz çalışmaları kendilerine aktardık. Sayın Bakanımıza nazik ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum. Boğazlıyan’ın her alanda kalkınması ve sosyal hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabilmesi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”
