Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuruluş Osman’da Şok Ayrılık! Diziye Kimler Veda Ediyor?

Kuruluş Osman dizisinin 191. bölümünde, Orhan Bey karakterini canlandıran Emre Bey ve Nilüfer Hatun rolündeki Ecem Sena Bayır diziye veda ediyor.

Kuruluş Osman dizisinin 191. bölümünde, Orhan Bey karakterini canlandıran Emre

Tarihi diziler arasında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kuruluş Osman, sezon finaline doğru sürpriz gelişmelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Her sezonu büyük ilgiyle takip edilen dizide, başrol kadrosunu etkileyen önemli bir ayrılık yaşanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgilerine dayandırdığı habere göre, Osman Gazi’nin oğlu Orhan Bey’e hayat veren Emre Bey ile dizideki eşi Nilüfer Hatun’u canlandıran Ecem Sena Bayır, projeye veda etme kararı aldı. Başarılı oyuncular, 191. bölümde izleyicilere son kez ekran karşısında görünecek.

Orhan Bey karakteri, dizinin tarihsel kurgusunda oldukça kritik bir konumdaydı. Emre Bey’in ayrılığı ile birlikte senaryoda köklü değişimlerin yaşanması bekleniyor. Aynı şekilde Nilüfer Hatun karakterinin de veda etmesiyle Orhan Bey’in hikâyesinin bambaşka bir rotaya evrileceği düşünülüyor.

Henüz yapım şirketinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, yaşanan bu ayrılıkların ardından dizinin 7. sezon kadrosunda kapsamlı bir revizyon yapılması bekleniyor.