Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Mehmet Ali Özkan, Bayram Tatili Sonrası Personelle Bayramlaştı

Bayram tatilinin sona ermesiyle mesainin ilk gününde Vali Mehmet Ali Özkan, valilik personeliyle makamında tek tek bayramlaştı, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Bayram tatilinin sona ermesiyle mesainin ilk gününde Vali Mehmet Ali

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte mesaiye başlayan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, valilik personeliyle makamında bir araya gelerek bayramlaştı.

Valilik binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde, Vali Özkan tüm çalışanların ve ailelerinin sağlık, mutluluk ve huzur dolu bayramlar geçirmesini temenni etti. Personelin bayram sevincine ortak olan Vali Özkan, birlik ve beraberlik mesajları vererek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu anlamlı buluşma, tatilin ardından çalışma heyecanının artmasına ve ekip ruhunun güçlenmesine vesile oldu.

Yozgat Valiliği’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programı, sıcak ve samimi sohbetlerle devam etti.