Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’de Uyuşturucuya Geçit Yok: 2 Şahıs Suçüstü Yakalandı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanan iki şahıs, iş yerlerinde yapılan operasyonla suçüstü yakalandı. Olay, alınan bir ihbar sonrası gerçekleşti.

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanan iki

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yozgat Jandarma Komutanlığı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, aldığı bir ihbar sonucunda T.S. ve M.S. isimli şahısların iş yerlerinde uyuşturucu kullandığını tespit etti. Ekipler, operasyona anında müdahale ederek şahısları suçüstü yakaladı.

Yapılan aramalarda, giyinme dolapları titizlikle incelendi ve operasyon sonucunda 15 gram esrar, 10 gram kenevir tohumu, 1 paket sigara sarma kağıdı ve 3 adet emdirilmiş peçete ele geçirildi. Jandarma yetkilileri, ele geçirilen malzemelerin uyuşturucu kullanımına dair önemli kanıtlar sunduğunu vurguladı.

T.S. ve M.S. hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, “Uyuşturucu kullanımı gençleri hedef alıyor. Bu nedenle bilgilendirme ve operasyon faaliyetlerini yoğunlaştırıyoruz,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, vatandaşlardan gelen ihbarlarla hareket eden ekipler, suç ve suçlularla mücadelede etkili bir strateji izlediklerini kaydetti.

Yetkililer, yapılan operasyonların yalnızca suçla mücadele için değil, aynı zamanda toplum sağlığının korunması açısından da büyük önem arz ettiğini belirterek, benzer olayların önlenmesi için halkın desteğini ve farkındalığını artırmanın gerekliliğini vurguladı.

KAYNAK : Yozgat İl Jandarma Komutanlığı