Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı, Yozgatlı hemşerimiz Settar Aslan, beraberindeki heyetle birlikte Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Genel Başkan Yardımcıları, Sakarya Bölge Başkanı ve sendika temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette, Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu’ya yeni görevinde başarılar dilendi.
Ziyarette kamu çalışanlarının sorunları, ormancılık sektörüyle ilgili güncel gelişmeler ve bölgedeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, sendika ve kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulandı.
Bölge Müdürü Metin Topçu, nazik ziyaretlerinden ötürü Öz Orman-İş heyetine teşekkür ederek, görev süresince kamu yararını önceleyen projelere önem vereceklerini ifade etti.
