DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 32041500.59837%
İstanbul
15°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yozgat’ta Down Sendromlular Günü Anlamlı Ziyaretle Kutlandı

Yozgat’ta Down Sendromlular Günü Anlamlı Ziyaretle Kutlandı

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ve Bozokspor futbolcusu Mert Ilıman, Down Sendromlu Yasin Demir’i ziyaret etti ve imzalı forma hediye etti.

ABONE OL
Mart 21, 2025 19:04
Yozgat’ta Down Sendromlular Günü Anlamlı Ziyaretle Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ve Bozokspor futbolcusu Mert Ilıman, 21 Mart Down Sendromlular Günü dolayısıyla Down Sendromlu Yasin Demir’i evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Bozokspor futbolcularının imzaladığı formalar Yasin’e hediye edildi. Yasin Demir’in ailesi de ziyaret sırasında hazır bulundu.

Ziyaret sırasında, Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, Yasin’e hangi takımı tuttuğunu sordu. Yasin’in “Beşiktaşlıyım” cevabının ardından, Kozan’ın “Artık Bozokspor da var” demesiyle samimi bir sohbet ortamı oluştu. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve bu özel an ölümsüzleştirildi.

Başhekim Kozan’dan Anlamlı Açıklama:
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “Bugün Down Sendromlular Günü dolayısıyla Yasin’i ve ailesini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk. Yasin’in enerjisi ve samimiyeti bizleri çok etkiledi. Toplum olarak Down Sendromlu bireylerin yanında olduğumuzu göstermek ve onların hayatlarını biraz daha renklendirmek adına bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu düşünüyorum. Yasin’e ve ailesine sağlık, mutluluk dolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bozokspor’un Desteği:
Bozokspor futbolcusu Mert Ilıman, tüm takım arkadaşlarının selamını getirdiğini belirterek, “Yasin’le tanışmak ve onunla sohbet etmek benim için çok özel bir deneyimdi. Onun enerjisi ve pozitif tavrı bizi çok etkiledi. Bozokspor olarak imzaladığımız formayı hediye etmekten mutluluk duyduk. Down Sendromlu bireylerin toplumda her zaman desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yasin’in ve tüm Down Sendromlu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

Yasin Demir ve Ailesinin Teşekkürü:
Yasin Demir ve ailesi, yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan ve futbolcu Mert Ilıman’a teşekkürlerini iletti. Bu anlamlı ziyaret, Down Sendromlu bireylerin toplumda daha fazla kabul görmesi ve farkındalık yaratılması adına önemli bir adım oldu.


En az 10 karakter gerekli





HIZLI YORUM YAP