Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde Halk Eğitimi Merkezinin yıl boyunca yürüttüğü çalışmalar sergilendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak da katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde Halk Eğitimi Merkezinin yıl boyunca yürüttüğü

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bireylerin bilgi, beceri ve yetkinliklerini artırmayı amaçlayan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, Yozgat’ta çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, Yozgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün yıl boyunca sürdürdüğü kurs ve faaliyetler vatandaşlarla buluştu. El sanatlarından giyime, yiyecek-içecek hizmetlerinden teknolojik becerilere kadar birçok alanda kursiyerlerin hazırladığı ürünler sergilendi.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve Şube Müdürleri de katıldı. Protokol üyeleri stantları gezerek kursiyerlerle sohbet etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, hayat boyu öğrenme kültürünün gelişmesinde halk eğitimi merkezlerinin önemli bir rol oynadığını belirterek, “Vatandaşlarımızın her yaşta öğrenme sürecine katılımı, hem bireysel gelişim hem de toplumsal kalkınma açısından çok değerli. Bu etkinlikler sayesinde hem kursiyerlerimizin emeği takdir görüyor hem de toplumda öğrenme farkındalığı artıyor” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu.