Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, il genelinde güvenliği ilgilendiren birçok başlık masaya yatırıldı. Asayiş olayları, trafik güvenliği, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte orman yangınlarına karşı alınacak önlemler ve genel güvenlik tedbirleri kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Vali Mehmet Ali Özkan, toplantıda yaptığı konuşmada, kamu düzeninin korunması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması adına tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Özkan, “Güvenli bir Yozgat için tüm kurumlarımızla iş birliği içinde, planlı ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Toplantı sonunda, alınan kararların uygulanması ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
