Dolar 34,1505
Euro 38,0421
Altın 2.883,10
BİST 9.921,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 19°C
Az Bulutlu
Yozgat
19°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu Yozgat’ta Ziyaretlerde Bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu Yozgat’ta Ziyaretlerde Bulundu
23.09.2024
52

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan Eryılmaz ile birlikte Yozgat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek başlayan Tarıkdaroğlu, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluş müdürleriyle bir toplantı düzenledi.

Tarıkdaroğlu, Alparslan Türkeş Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Ziyarette Vali Mehmet Ali Özkan ve İl Müdürü Arif Topal da Tarıkdaroğlu’na eşlik etti. Huzurevi sakinlerinin hayır dualarını alan Bakan Yardımcısı, burada incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı ayrıca, Yozgat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti. Engelli bireylerle bir araya gelerek onların taleplerini dinleyen Tarıkdaroğlu, merkezin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretler kapsamında Çocuk Evleri Sitesi de yer aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Tarıkdaroğlu, onlarla sohbet edip taleplerini dinlerken, çocuklarla futbol oynaması renkli görüntülere sahne oldu.

Tarıkdaroğlu’nun Yozgat’ta gerçekleştirdiği ziyaretler, sosyal hizmetler alanında atılan adımlar ve yerel halkla kurulan bağ açısından önemli bir anlam taşıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.