Dolar 34,1509
Euro 38,1530
Altın 2.914,92
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 14°C
Az Bulutlu
Yozgat
14°C
Az Bulutlu
Sal 13°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 24°C

Yozgat Şehir Hastanesi Deneyimlerini Paylaşmaya Devam Ediyor

Yozgat Şehir Hastanesi Deneyimlerini Paylaşmaya Devam Ediyor
23.09.2024
118

Suudi Arabistan, Dubai ve Singapur’dan gelen sağlık bakanlığı yetkilileri, Yozgat Şehir Hastanesi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, hastanenin işleyişi ve HIMSS 7 EMRAM standartları hakkında detaylı bilgi aldı.

İdari ekibimiz ve birim sorumlularımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, sağlık yatırımlarında bir dönüm noktası olarak kabul edilen şehir hastanelerinin diğer ülkelere nasıl rol model teşkil ettiği vurgulandı.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, “Ülkemizin sağlık yatırımlarında bir dönüm noktası olan ‘Şehir Hastaneleri’ diğer ülkelere örnek olmaya devam ediyor. Yurt dışından gelen konuklarımıza HIMSS 7 EMRAM ve şehir hastaneleri işleyişi hakkında merak ettikleri tüm konuları cevapladık. Deneyimlerimizi birebir yerinde anlatmaya ve paylaşmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaret sırasında gösterilen ilgi ve alınan bilgilendirmeden memnuniyetlerini dile getiren Suudi Arabistan, Dubai ve Singapur sağlık bakanlığı yetkilileri, yöneticilerimize ve birim sorumlularımıza teşekkür ederek Ankara’ya hareket etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.