Dolar 34,1663
Euro 38,1501
Altın 2.913,93
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 14°C
Az Bulutlu
Yozgat
14°C
Az Bulutlu
Sal 13°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 24°C

Bozok Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni

Bozok Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni
25.09.2024
94

Bozok Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle, fakültenin dekanlık görevi el değiştirdi.

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercan Polat, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atandı. Düzenlenen törende Prof. Dr. Polat, görevi eski Dekan Prof. Dr. Mehmet Güçlü’den devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Mehmet Güçlü, görev süresince adalet, sorumluluk ve hoşgörü ilkeleri doğrultusunda çalıştığını belirterek, emekliliği nedeniyle görevini bıraktığını açıkladı. Güçlü, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. Makamlar geçicidir, ancak burada yapılan işler kalıcıdır. En büyük hizmet, Türk Milleti’ne, insanlığa ve Türk sporuna hizmet etmektir. Sizlerden beklentim, birbirinize kenetlenerek, yeni dekanınıza tam destek vererek fakültemizi daha ileriye taşımaktır.”

Görevi devralan yeni Dekan Prof. Dr. Ercan Polat, Prof. Dr. Mehmet Güçlü’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, emaneti en iyi şekilde devralacağını ve fakülteyi daha ileriye taşımak için ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışacağını vurguladı. Polat, “Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar’a beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ediyorum” dedi.

Törende konuşan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, devir teslimi bir bayrak yarışı olarak nitelendirerek, “Önemli olan bu bayrağı daha ileriye taşımaktır. Görev süresi boyunca kıymetli hocalarımız, fakültemize büyük katkılar sundu. Prof. Dr. Mehmet Güçlü ve Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Nezahat Güçlü hocalarımıza teşekkür ediyor, emeklilik hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni dekan Prof. Dr. Ercan Polat’a başarılar dileyen Rektör Yaşar, tecrübe ve bilgi birikimiyle fakülteyi daha ileri seviyelere taşıyacağına olan inancını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.