Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. Uluslararası Bozok Film Festivali Renkli Etkinliklerle Başladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Yozgat’ta düzenlenen 3. Uluslararası Bozok Film Festivali, sinema dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren görkemli bir açılışla başladı.

Festivalin ilk gününde Sinema Genel Müdürü Birol Güven’in katıldığı söyleşi, sinema tutkunları tarafından büyük ilgi gördü.

Güven, sinema sektörünün geleceği ve güncel gelişmeler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Festival kapsamında gerçekleştirilen Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması’nda, genç sinemacılar ödüllerini aldı. Yetenekli gençlerin farklı projelerle kendilerini gösterme fırsatı bulduğu yarışmada dereceye girenlere ödüller, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve il protokolü tarafından takdim edildi.

Bozok Film Festivali, sinema severler için dolu dolu geçen ilk günün ardından 9-10 Ekim tarihlerinde de özel film gösterimleri ve çeşitli etkinliklerle devam edecek.