Dolar 34,2807
Euro 37,2193
Altın 2.980,64
BİST 9.054,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 8°C
Az Bulutlu
Yozgat
8°C
Az Bulutlu
Cts 10°C
Paz 9°C
Pts 10°C
Sal 12°C

Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sorgun’u Ziyaret Etti

Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sorgun’u Ziyaret Etti
11.10.2024
206

Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, izninin büyük bir kısmını geçirdiği Sorgun’da bir ziyaret gerçekleştirdi. Sorgunlu olan Kaya, “Yılda birkaç kez sıla-i rahim yapma fırsatımız oluyor. Akrabalarımızın, eş ve dostlarımızın olduğu Sorgun’da iznimizi değerlendirmek beni mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne Atandı

Emniyet teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan Fatih Kaya, Bitlis ve Sakarya’da emniyet müdürü olarak başarılı çalışmalar yürüttükten sonra, 11 Ağustos 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. Kaya, iki yılı aşkın süredir bu görevde başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

Halkla İç İçe Bir Müdür

Diyarbakır’da görev yaptığı süre boyunca halkla sık sık bir araya gelen Kaya, şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan’ın emanetine layıkıyla sahip çıkmakta ve Sorgunlu olmasıyla da gurur kaynağı olmaktadır.

Fatih Kaya Kimdir?

1990 yılında Polis Akademisi’nden mezun olan Fatih Kaya, ardından Hukuk Fakültesi’ni tamamlayarak avukatlık ve arabuluculuk ruhsatlarını almıştır. Ayrıca, TODAIE’de Kamu Yönetimi yüksek lisansı yapmış, aktif olarak Karate sporunda 4. Dan seviyesinde siyah kuşak sahibi olup, Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Kaya, Ankara, Iğdır, Konya ve Elazığ il emniyet müdürlüklerinde çeşitli görevlerde bulunmuş, meslek içi kurslara katılarak birçok kursta eğitici olarak görev almıştır. Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmiş, 20 Ocak 2015 tarihinde Bitlis İl Emniyet Müdürü, 20 Ağustos 2017’de ise Sakarya İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Sorgunlu hemşerimiz Fatih Kaya, 11 Ağustos 2022 tarihli kararnameyle Diyarbakır İl Emniyet Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.