AZ BULUTLU
SABAHA KALAN SÜRE
AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclisi Üyesi Halil İbrahim Zorluaslan, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Kandemir’i ziyaret etti. Zorluaslan, ziyaretinde Hasan Kandemir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.
Zorluaslan, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kongremiz, sadece bir yenilenme değil, aynı zamanda AK Parti olarak daha güçlü bir yarın için çalışma azmimizi tazelediğimiz bir dönüm noktası olmuştur. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde belirlediğimiz hedefler doğrultusunda, Yozgat’ımız ve ülkemiz için daha çok çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir de, yeni görevine başlamanın heyecanını yaşarken şunları ifade etti: “Bu kongre, partimizin daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesini sağlayacak bir dönüm noktasıdır. AK Parti olarak ülkemizin kalkınması ve Yozgat’ın daha iyi bir geleceğe ulaşması için büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, belirlediğimiz hedefler doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte tüm teşkilatımızla birlikte el birliğiyle Yozgat’a ve Türkiye’ye hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”
Ziyaretin sonunda Zorluaslan, Kandemir’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Yozgat’ın daha güçlü bir şekilde geleceğe ilerlemesi için birlikte çalışacaklarını vurguladı. AK Parti teşkilatında yaşanan bu yenilenmenin, partinin Yozgat’ta daha etkin ve güçlü bir şekilde hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.
GÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
15 gün önceGÜNDEM
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önceBİLGİ
23 gün önceGÜNDEM
26 gün önceGÜNDEM
27 gün önce