Niğde’de düzenlenen YURTLİG Bölgesel Basketbol Turnuvası’nda “En Centilmen Takım” ödülünü kazanan Yozgat YURTLİG Basketbol Takımı, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Turnuvada sergilediği sportmen duruşla dikkatleri üzerine çeken takım, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur’u makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Turnuvada fair-play ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtan Yozgat ekibi, “En Centilmen Takım” ödülüyle sadece başarıyı değil, örnek bir spor kültürünü de temsil etti.
Ziyarette konuşan İl Müdürü Şahin Hopur, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Hopur, centilmenlik ve takım ruhunun önemine vurgu yaparken, YURTLİG Basketbol Takımı’nın bu anlamlı ödül ile Yozgat’ı gururlandırdığını belirtti.
Yozgat YURTLİG Basketbol Takımı, gençleri spora teşvik etmeye ve değerler eğitimiyle örnek olmaya devam ediyor.
