DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 3174221-0.95103%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: “Ülkenin Birlik ve Bütünlüğünü Sağlama Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: “Ülkenin Birlik ve Bütünlüğünü Sağlama Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yaptığı açıklamada, “Ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlama hedefimizden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

ABONE OL
Mart 29, 2025 07:49
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: “Ülkenin Birlik ve Bütünlüğünü Sağlama Hedefimizden Vazgeçmeyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde partisinin düzenlediği Teşkilat Buluşması ve İftar Programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Zorlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlama hedefinden asla vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Zorlu, iftar sonrası partisinin Yerköy İlçe Belediyesi binasında yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 21 Mart günü düzenlenen Nevruz programının önemine dikkat çekti. Zorlu, programın, ülkenin huzur, birlik ve beraberliğine katkı sağladığını belirterek, “Erdoğan’ın ‘iç cephe’ vurgusunun, birlik ve bütünlüğe duyulan ihtiyacı artırdığını” ifade etti.

Zorlu, bazı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yetkililerinin son günlerdeki açıklamalarını eleştirerek, “Bazı CHP yetkilileri, AK Parti’ye ve bizlere ilişkilendirilen şaibe kokan faaliyetlerle, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü hedef alabilecek çağrılar yapıyor. Bu tür sorumsuz açıklamalar çok açık bir şekilde çıkmaz bir sokaktır” dedi.

Ülkenin birliğini sağlama hedeflerinden asla vazgeçmeyeceklerinin altını çizen Zorlu, “Bizim hedefimiz, 85 milyon vatandaşımızı kuşatarak bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlamak. İnşallah Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.


En az 10 karakter gerekli





HIZLI YORUM YAP