Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan Öğrencilere Güvenli İnternet Eğitimi

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Boğazlıyan ilçesindeki Uzunlu Atatürk İlköğretim Okulu’nda 53 öğrenciye güvenli internet kullanımı ve jandarma mesleği hakkında bilgilendirme yaptı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Boğazlıyan ilçesindeki Uzunlu Atatürk İlköğretim Okulu’nda

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği koordinesinde, Boğazlıyan ilçesi Uzunlu Atatürk İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 53 öğrenciye yönelik kapsamlı bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere; güvenli internet kullanımı, internette karşılaşılabilecek tehlikeler ve jandarma mesleğinin tanıtımı konularında eğitim verildi. Öğrencilerin teknoloji karşısında bilinçli bireyler olmalarına katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik, aynı zamanda çocuklara kolluk kuvvetlerine olan güveni de pekiştirmeyi hedefledi.

Bilgilendirme etkinliğinin sonunda öğrencilere boyama kitabı ve çeşitli bilgilendirici broşürler hediye edildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın güvenliği, bilinçlendirilmesi ve kolluk kuvvetlerine olan güven duygusunun artırılması amacıyla yürütülen faaliyetler aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.