AÇIK
SABAHA KALAN SÜRE
Kocaeli Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere göz açtırmıyor.
KOCAELİ (İGFA) – Ramazan ayı içerisinde çevre illerden vatandaşların duygularını istismar ederek dilenmek üzere Gebze’ye gelen dilenciler için Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışma yürütüyor.
Çocukların da dilendirildiğini tespit eden Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden personellerle birlikte istismarcılara göz açtırmıyor.
Dilencilere karşı çalışmaların devam edeceğini vurgulayan zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların duyguları istismar eden dilencilere inanarak yardım yapmamaları çağrısında bulundu.
GÜNDEM
21 gün önceGÜNDEM
23 gün önceGÜNDEM
26 gün önceGÜNDEM
26 gün önceBİLGİ
22 Mart 2025GÜNDEM
22 Mart 2025GÜNDEM
22 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.