DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 29793350.28596%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Çerçevesinde Toplantı Gerçekleştirildi

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Çerçevesinde Toplantı Gerçekleştirildi

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında ölçme ve değerlendirme uygulamalarını geliştirmek amacıyla Bozok Toplantı Salonu’nda geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.

ABONE OL
Aralık 5, 2024 13:03
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Çerçevesinde Toplantı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinde ölçme ve değerlendirme uygulamalarına yönelik kapsamlı bir toplantı düzenlendi. İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın başkanlık ettiği toplantı, Müdürlüğün Bozok Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Yozgat Ölçme ve Değerlendirme Merkezi yöneticileri ve öğretmenleri ile merkez okul müdürleri katılım sağladı.

Yeni Maarif Modeli Ele Alındı

Toplantıda, Yeni Maarif Modeli çerçevesinde ölçme ve değerlendirme süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı. Müdür İsmail Altınkaynak, katılımcılarla birlikte modelin eğitimdeki uygulanabilirliği ve değerlendirme süreçlerindeki yenilikler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Eğitimde ölçme değerlendirme süreçlerinin daha nitelikli bir şekilde uygulanması ve geliştirilmesinin önemine değinilen toplantıda, fikirler ve öneriler paylaşıldı.

Katkı ve Katılım Teşekkürü

İl Millî Eğitim Müdürlüğü, toplantıya katkı sunan ve katılım sağlayan tüm yöneticilere, öğretmenlere ve okul müdürlerine teşekkür etti. Eğitimde kalitenin artırılması hedefiyle gerçekleştirilen bu tür çalışmaların devam edeceği vurgulandı.


En az 10 karakter gerekli





HIZLI YORUM YAP