Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat Belediyesi 10 Adet Arsa Satışı Yapacak

Yozgat Belediyesi, mülkiyetindeki 10 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. İhale 2 Nisan 2024’te gerçekleştirilecek.

Yozgat Belediyesi, mülkiyetindeki 10 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor.

Yozgat Belediyesi, mülkiyetinde bulunan toplam 10 adet arsayı satışa sunmak üzere ihale sürecini başlattı. Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi kapsamında gerçekleştirilecek olan ihale, açık artırma usulü ile yapılacak.

İhale, 2 Nisan tarihinde saat 11:00’de Yozgat Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenecek. Arsaların satışına ilişkin detaylar ve ihale saatleri belediye tarafından ilan edildi. İlk iki arsanın Mutafoğlu Mahallesi 2. Mıntıka’da yer aldığı, metrekare birim fiyatlarının 1.500 TL olarak belirlendiği açıklandı. Toplam bedellerin ise milyon TL seviyesinde olduğu bildirildi.

İhaleye katılmak isteyen vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Buna göre katılımcılardan kanuni ikametgâh belgesi, tebligat adresi bildirimi, imza sirküleri, geçici teminat belgesi ve ihale dosya bedelinin yatırıldığına dair alındı belgesi talep edilecek.

İhale dosyalarının en geç 1 Nisan saat 17:00’ye kadar teslim edilmesi gerektiği belirtilirken, başvuru süresini kaçıranların ihaleye katılamayacağı ifade edildi.

Detaylı ihale bilgilerine Yozgat Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabileceği duyuruldu.

KAYNAK: Haber Merkezi