Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta Aile ve Sosyal Hizmetler Yatırımları Toplu Törenle Hizmete Açıldı

Yozgat’ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Hizmet Binası başta olmak üzere dört önemli sosyal hizmet tesisi, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş ve protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Yozgat’ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Hizmet Binası başta

Yozgat’ta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kazandırılan yatırımlar, düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete sunuldu. Törende, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Hizmet Binası, Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi, Akdağmadeni Huzurevi ve Sarıkaya Sosyal Hizmet Merkezi’nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan katıldı.

Törende konuşan Bakan Göktaş, sosyal hizmetlerin toplumun en temel ihtiyacı olduğunu vurgularken, Yozgat’a kazandırılan bu yatırımların hem hizmet kalitesini artıracağını hem de vatandaşlara daha hızlı ve etkin destek sağlanacağını belirtti.

Yozgat protokolü ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende, hizmetlerin kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür edildi.