Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde, “Şehirlerin Kalbi Cami’de Buluşuyoruz” projesi kapsamında camilerde aile buluşmaları gerçekleştiriliyor. Bu programlar, ailelerin manevi ortamda bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini güçlendirmeyi amaçlıyor.
Hacı Yusuf Camii, Yunus Emre Camii ve Elidemirli Camii’nde düzenlenen “Aile Buluşması” programlarında, İlçe Müftüsü Zühdü Elveren, Din Hizmetleri Uzmanı Feyzullah Yanık ve Manevi Danışman Hasan Öncebe tarafından katılımcılara sohbetler yapıldı. Sohbetlerde aile değerleri, birlik ve beraberlik, manevi hayatın güçlendirilmesi konuları ele alındı. Programların sonunda katılımcılar dualar etti.
Ailelerin büyük ilgi gösterdiği bu programlar, güzel bir muhabbet ortamında sona erdi. Cami cemaati, bu anlamlı projelerde yer almaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Cemaate göre, manevi ortamı birlikte yaşamanın lezzeti bir başka.
KAYNAK : Haber Merkezi
