Nevşehir’in Yeni Mahalle Okul Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binada yaşayan 5 kişi, sabah saatlerinde baş dönmesi, bulantı ve halsizlik şikâyetleriyle hastaneye başvurdu. Gençlerin, doğal gazdan zehirlenmiş olabileceklerini düşünerek yaptıkları ihbarın ardından olay yerine sağlık, polis ve doğal gaz ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin evde yaptığı detaylı incelemede, herhangi bir doğal gaz kaçağına rastlanmadı. İlk değerlendirmelere göre, zehirlenmenin kaynağının doğal gaz değil, başka bir etken olabileceği belirtildi.
Hastaneye kaldırılan 5 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Zehirlenmeye yol açan maddenin, yapılacak laboratuvar tahlilleri sonucunda netlik kazanacağı bildirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
KAYNAK : Haber Merkezi
