Arka Sokaklar, 20. sezon finaline yaklaşırken yayınlanan yeni fragmanıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kanal D ekranlarında yıllardır devam eden yapımın sezon finali, dizinin kaderine dair güçlü iddiaları da beraberinde getirdi.
5 Haziran Cuma günü yayınlanacak sezon finaline ait fragmanda Rıza Baba, Mesut, Selin ve Hüsnü’nün şehit olduğu yönünde sahnelerin yer alması izleyicileri endişelendirdi.
Fragmandaki dramatik görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, dizinin hayranları “Gerçekten ekip mi gidiyor?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
Dizi için bir süre önce final iddiaları gündeme gelmiş, ardından karar değişikliğiyle sadece sezon finali yapılacağı öne sürülmüştü. Yapımın geleceğine ilişkin nihai kararın ise ilerleyen dönemde netleşeceği belirtiliyor.
Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un sosyal medya paylaşımı da tartışmaları artırdı. Ünlü oyuncunun “Bir efsane daha bitti” ifadeleri, diziden ayrılık iddialarını güçlendirdi.
Fragmanda yer alan şehitlik sahnelerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı yeni bölümle birlikte netleşecek. İzleyiciler, dizinin sezon finalinde yaşanacak gelişmeleri büyük bir merakla bekliyor.
