Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat Sarıkaya’da Hükümet Konağı İnşaatı Devam Ediyor

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde inşaatı süren Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunan Vali Mehmet Ali Özkan ve Milletvekili Süleyman Şahan, projedeki son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde inşaatı süren Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunan Vali

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde, kamu hizmetlerinin daha etkin sunulması amacıyla yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, projeyi yerinde incelemek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

İnceleme sırasında, yetkililerden projenin mevcut durumu hakkında detaylı bilgi alan Vali Özkan ve Milletvekili Şahan, inşaat çalışmalarının ilerleyişine dair değerlendirmelerde bulundu.

Hükümet Konağı’nın tamamlanmasıyla birlikte, ilçede birçok kamu kurumunun tek çatı altında hizmet vermesi planlanıyor. Bu proje, Sarıkaya’daki kamu hizmetlerinin daha düzenli ve erişilebilir olmasına katkıda bulunacak.

Vali Özkan ve Milletvekili Şahan, inşaat alanında yürütülen çalışmalarla ilgili güncel bilgiler alarak, sürecin ilerleyişi hakkında bilgi sahibi oldular.

Sarıkaya Hükümet Konağı’nın tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşların kamu kurumlarına erişiminin kolaylaşması ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulması hedefleniyor. Bu proje, ilçenin kamu altyapısına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Yozgat Valiliği, Sarıkaya Hükümet Konağı’nın inşaatında destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıklara, milletvekillerine ve projede emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Hükümet Konağı inşaatının tamamlanmasıyla birlikte, Sarıkaya’da kamu hizmetlerinin daha modern bir yapıda sunulması hedefleniyor.

KAYNAK: Haber Merkezi