Dolar 34,2596
Euro 37,1285
Altın 3.011,59
BİST 8.683,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 11°C
Parçalı Bulutlu
Yozgat
11°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 14°C
Cts 12°C

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Terminal Esnafıyla Bir Araya Geldi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Terminal Esnafıyla Bir Araya Geldi
21.10.2024
67

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Terminal yerleşkesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Terminal esnafının çay davetini geri çevirmeyen Valimiz Özkan, burada esnaf ve vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Görüşmeler sırasında, Vali Özkan, esnafın taleplerini dinleyerek, onların önerilerini aldı. Terminal esnafı ve vatandaşlar, Valinin ilgisinden memnun kaldıklarını belirterek, sorunlarını ve ihtiyaçlarını doğrudan iletme fırsatı buldukları için teşekkür ettiler.

Bu tür etkinliklerin, yerel halkla daha yakın bir iletişim kurulmasına katkı sağladığını ifade eden Vali Özkan, esnaf ve vatandaşların görüşlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.