DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 31016490.25891%
İstanbul

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 2024 Eğitim Faaliyetlerini Sürdürüyor

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 2024 Eğitim Faaliyetlerini Sürdürüyor

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 2024 yılı eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Deprem ve diğer afetlere yönelik “Afet Bilinçlendirme Eğitimi” ile “Yangın Tahliye Tatbikatı” Yozgat genelindeki üç farklı noktada gerçekleştirildi.

ABONE OL
Aralık 13, 2024 10:22
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 2024 Eğitim Faaliyetlerini Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 2024 yılı eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Müdürlüğün düzenlediği eğitimler, özellikle deprem ve diğer afet türleri konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Eğitimler, Yozgat Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu, Yozgat Ahmet Efendi Yurt Müdürlüğü ve Yozgat KYK Sürmeli Yurt Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Katılımcılara, afet öncesi, anı ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Eğitimlerin içerikleri arasında, başta deprem olmak üzere sıklıkla yaşanan afetler ve bu afetler sırasında alınması gereken önlemler öne çıktı. Ayrıca, “Afet Bilinçlendirme Eğitimi”nin yanı sıra, “Yangın Tahliye Tatbikatı” da katılımcılara uygulamalı olarak öğretildi. Bu tatbikatlarla, olası yangın durumlarında doğru hareket etme ve güvenli tahliye yöntemleri aktarıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, bu tür eğitimlerin toplumda afet bilincinin artırılması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Eğitimin devam edeceği bildirildi.


En az 10 karakter gerekli





HIZLI YORUM YAP