Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİLİ’DE DEPREM: 6.9 büyüklüğünde sarsıntı nerede, derinliği ne kadar, can kaybı var mı?

Şili’nin kuzeyinde, Calama kentinin 31 kilometre doğusunda 6.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 101 kilometre derinlikte gerçekleştiği ve can ile mal kaybının yaşanmadığı bildirildi. Ulusal Afet Önleme ve Müdahale Servisi, tsunami tehdidinin bulunmadığını açıkladı.

Şili'nin kuzeyinde, Calama kentinin 31 kilometre doğusunda 6.9 büyüklüğünde bir

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), ülkenin kuzeyindeki Calama kentinin 31 kilometre doğusunda 6.9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.

Depremin 101 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Yetkililer, depremde can ve mal kaybının yaşanmadığını aktardı.

Ulusal Afet Önleme ve Müdahale Servisi yetkilisi Felipe Plaza, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, Şili kıyılarında tsunami tehdidinin bulunmadığını belirterek, ilk belirlemelere herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını kaydetti.

KAYNAK: Haber Merkezi