35,9976$% 0.22
37,2320€% -0.56
3.307,64%0,36
5.433,00%0,24
21.665,00%0,23
2.860,40%0,15
Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay ve AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı Osman Olcay Tuğ Uyar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi’ne katıldılar.
Kongrede, gençlerin siyasi alandaki rolünün önemine değinildi ve AK Parti’nin gençlik vizyonu masaya yatırıldı.
Gençlik Kolları’na Övgü ve Teşekkür
Kongreye katılan Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, yaptığı açıklamada AK Parti Gençlik Kolları’nın bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalara ve büyük başarılara dikkat çekerek, görevi devreden Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’a teşekkürlerini sundu. Başkan Arslan, Eyyüp Kadir İnan’ın partiye ve ülkeye katkı sağlayan önemli bir lider olduğunu belirterek, “AK Parti Gençlik Kolları, bugüne kadar çok önemli bir yol kat etti. Eyyüp Kadir İnan’ın liderliğinde gençlerimiz, politikada daha güçlü bir şekilde yer alarak büyük bir değişim sağladı. Kendisi, hem partimize hem de ülkemize katkılar sunmuş, bu süreçte gençlerin siyasetteki rolünü pekiştirmiştir” şeklinde konuştu.
Arslan, “Eyyüp Kadir İnan’a, bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi, partiye ve ülkemize katkı sağlayan önemli bir liderdir. Gençlik Kolları’mızın bugün geldiği noktada Eyyüp Kadir İnan’ın çok büyük bir payı bulunmaktadır. Bu süreçte gösterdiği gayret ve liderlik, gençlerimizin politikada daha güçlü bir şekilde yer almasına katkı sağladı” ifadelerini kullandı.
Yeni Dönem ve Yozgatlı Hemşehrisi Yusuf İbiş’e Başarılar
Kongrede yapılan konuşmaların ardından, Başkan Arslan, Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini devralan Yozgatlı hemşehrisi Yusuf İbiş’e de başarılar diledi. Başkan Arslan, “Görevi devralan Yozgatlı hemşehrimiz Yusuf İbiş kardeşime başarılar diliyorum. Yusuf kardeşim, gençlerimize hitap etme noktasında büyük bir sorumluluk taşıyor ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine olan inancımız tam. Onun liderliğinde, Gençlik Kolları’mız daha da güçlenecek ve AK Parti’nin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacaktır” dedi.
Yeni Dönemde Gençlik Kolları’nın Rolü
Kongre sonrasında gençlerin parti içindeki rolünün her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Arslan, Gençlik Kolları’nın yeni dönemde daha da güçlü bir şekilde ilerleyeceğine olan inancını dile getirdi. Arslan, gençlerin partideki aktif rollerinin, partinin vizyonunu ve hedeflerini daha ileriye taşımada belirleyici olacağına işaret ederek, gençlerin siyasetteki yerlerinin pekiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Arslan, “Bugün burada, AK Parti Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi’ne katılmak, partimizin gençlik vizyonuna tanıklık etmek bizim için büyük bir mutluluk. AK Parti olarak gençlerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz, partimizin enerjisini ve dinamizmini her zaman en iyi şekilde yansıttılar. Yeni dönemde de bu enerjiyi daha da yükselterek, ülkemizin geleceği için katkı sağlamaya devam edeceklerine olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Gençler AK Parti’nin Geleceğini İnşa Edecek
Başkan Arslan, son olarak, AK Parti Gençlik Kolları’nın gençleri, sadece partinin değil, aynı zamanda ülkenin geleceğini inşa edecek bir liderlik rolüne sahip olduklarını belirtti. Arslan, Gençlik Kolları’nın sadece siyasi anlamda değil, toplumsal anlamda da gençlere büyük sorumluluklar yüklediğini ifade ederek, “Gençlerimiz, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için büyük bir sorumluluk taşıyorlar. AK Parti, bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecek, gençlerin önünü açacak adımlar atmaya devam edecektir” dedi.
Kongreye katılım sağlayan tüm gençlerin, AK Parti’nin hedeflerine ulaşması yolunda büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirten Başkan Arslan, Yozgatlı hemşehrisi Yusuf İbiş ve tüm Gençlik Kolları üyelerine başarılar dileyerek, “AK Parti Gençlik Kolları, bu yeni dönemde daha da güçlü olacak ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.
Boğazlıyan’da Kayıp Çocuk E.Ç.’nin Arama Çalışmaları Sonlandırıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.